Koszyk0
Twój koszyk jest pusty ...
Schowek0
Twój schowek jest pusty
Strona główna » Opinie o sklepie
Kategorie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania recenzji: 15-10-2020
Wszystko wykonane bardzo precyzyjnie. Jesteśmy zaskoczeni starannością wykonania. Bardzo szybki czas realizacji. Były to moje pierwsze zakupy, ale na pewno nie ostatnie!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 05-10-2020
Mimo informacji na stronie o oczekiwaniu 5 dni na dostawę, zamówienie otrzymałem 2 dni po zamówieniu , więc było to miłą niespodzianką. Informacje o statusie przesyłki na bieżąco. Sam towar w postaci kieliszków bez zastrzeżeń. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 23-08-2020
Polecam z całego serca! Wszystkie produkty wykonane z wielką starannością. Na początku kupiłam 3 anioły, jednak na nich się nie skończyło. Zachwyciły znajomych i rodzinę. <3 Do tego przesympatyczni Państwo, którzy doradzali nam w zakupie. Szybka realizacja zamówienia, doskonała jakość produktów. Jestem pewna, że to nie był nasz ostatni zakup <3
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 18-08-2020
Czas realizacji błyskawiczny, baaardzo miła obsługa, zakupiony towar jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach:))))
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 17-07-2020
Oferta bardzo urozmaicona, jest w czym wybierać!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: lucjan
  • Data napisania recenzji: 17-07-2020
Miła obsługa ,szybka dostawa POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Angelika
  • Data napisania recenzji: 29-06-2020
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Szybko, tanio i profesjonalnie :) polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 27-06-2020
Zakupy - szybko, nawet mega szybko i sprawnie. Polecam w 100%.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 26-06-2020
Super! Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 20-06-2020
Realizacja zakupu bardzo szybka. Zgodna z podana treścią. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 18-06-2020
Jestem zadowolona z zakupu. Produkty ładnie wyglądają. Tak jak jest podane na stronie,ze dostawa w 3 dni,tak przyszły zamówione produkty po trzech dniach. Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 17-06-2020
Polecam tego sprzedawce
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 17-06-2020
Tabliczki I breloczek śliczne . Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MONIKA
  • Data napisania recenzji: 17-06-2020
Polecam. Szybka fachowa realizacja zamówienia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 17-06-2020
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karina
  • Data napisania recenzji: 12-06-2020
Wszystko szybko sprawnie napewno jeszcze coś zamówię
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 11-06-2020
Super produkty, szybki czas realizacji bez żadnych problemów. Jakość produktu super i tak jak sobie klient życzy. Serdecznie polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 06-06-2020
Polecam serdecznie, czasem drobiazgi są najlepszym podarkiem ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 03-06-2020
Szybko i konkretnie. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 30-05-2020
Wszystko ok, produkty solidne, firma godna polecenia :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 25-05-2020
Breloczki super, a przesyłka przyszła bardzo szybko, w czwartek wieczorem zamawiałam, a w sobotę była u mnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 24-05-2020
Zakupy w 100% satysfakcji. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 20-05-2020
Szybko znalazłem co chciałem Sklep na medal.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: KRZYSZTOF
  • Data napisania recenzji: 18-05-2020
Brakło tylko podpisu indywidualnego
Odpowiedź sklepu:
Panie Krzysztofie zawieszka była bez podpisu bo nigdzie nas Pan nie poinformował że chce Pan z podpisem :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 16-05-2020
Towar jak na zdjęciu. Dobrej jakości. Szybka dostawa. Zadowolona w 100 %
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 13-05-2020
Super,polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 12-05-2020
Szybka realizacja zamówienia. Fajny prezent na Dzień Mamy. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Weronika
  • Data napisania recenzji: 25-04-2020
Serdecznie polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Angelika
  • Data napisania recenzji: 13-04-2020
Polecam szybką dostawą i świetna jakość
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Izabela
  • Data napisania recenzji: 07-04-2020
Szybko miło i sprawnie jestem bardzo zadowolona i polecam w 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Payu
Paypal
Przelewy24
Raty Payu
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl